14 dagen bedenktijd    ·    telefonische klantenservice    ·    veilig achteraf betalen

Sexy Lingerie

Open en kwart cup BH'sOpen kruis stringsBodystockingsLingeriesetBabydoll en JurkjesDames BodyJarretelgordelKousen en panty'sLingerie Corset en BustierParty KostuumAccessoiresUitverkoop sexy lingerie

Zoeken   


V-4282 jarretelgordel is gemaakt van kant met een subtiel patroon, transparante tule en contrasterende zwarte strikken. De sensuele lijn van deze jarretelle zal perfect uw vrouwelijkheid benadrukken. Vooral in combinatie met de apart te bestellen BH V-4281, slip V-4283 of V-string-4288 creëert u een droom set. 

Leverbaar in de maten S, M, L, XL  


 

Kies uw maat en het aantal

Maat:

Aantal:


Artikelcode: V-4282

Zie ook een bijpassend artikel:


BH ecru met zwart

Axami V 4281 Push Up BH

  Prachtige Precious BH V-4281 is een combinatie van delicate ecru tule en kant met zwarte strikken en rozen. Cups versierd met lagen van lichte tule bieden u een ongeëvenaard decollete en verleidelijke vorm van de borsten. Afneembare bandjes zorgen om het perfect aan te passen aan uw behoeften. Jarretelles gordel V-4282, slips V-4283 of V-string 4288 zijn apart te bestellen. V-4282 jarretelgordel zorgt voor verleiding met een subtiel kant patroon door de transparante tule en contrasterende strikken. De sensuele lijn zal uw vrouwelijkheid perfect benadrukken.  Deze Push up BH is van het Exclusieve lingeriemerk AXAM.


 

Kies uw maat en het aantal

Maat:

Aantal:


Artikelcode: V-4281