Exclusieve Lingerie van Ladywear
De hoogste kwaliteit exclusieve lingerie    ·    Betalen met iDeal of Visa/MasterCard

Rollenspel

Durf meer in een sexy rollenspel kostuum

Rollenspel

Verkleed kostuum

Filters

Maat


Merk


Kleur


Lingerie Stijl


Speciale gelegenheid


Sexy rollenspel

"Laat je fantasieën los en breng het naar een hoger niveau met sexy rollenspelkostuums"

Wil je je relatie opfleuren en naar een hoger niveau tillen? Zoek niet verder dan sexy rollenspelkostuums! Of je je nu verkleedt als konijn, verpleegster of agent, laat je fantasieën de vrije loop en beleef je liefdesspel als nooit tevoren.

Rollenspellen kunnen een opwindende manier zijn om opnieuw contact te maken met je partner en een extra vonk toe te voegen aan je relatie. Als je je verkleedt in een kostuum, kunnen jullie je allebei levendiger en avontuurlijker voelen. Het is een geweldige manier voor jullie beiden om elkaars verlangens op een speelse, maar intieme manier te verkennen.

Wees niet bang om meer te durven bij het uitkiezen van een kostuum voor een rollenspel! Probeer iets wat buiten je comfortzone ligt en zorg ervoor dat beide partners zich er prettig bij voelen. Kies iets wat de ervaring voor jullie beiden onvergetelijk zal maken. Van sexy verpleegsters- tot politieoutfits die de ondeugende kant in jullie beiden naar boven halen, er zijn eindeloze mogelijkheden bij het kiezen van een kostuum voor rollenspel.

Bij het samen verkennen van deze fantasieën is communicatie de sleutel! Zorg ervoor dat grenzen worden besproken voordat je karakter krijgt, zodat iedereen zich veilig en gerespecteerd voelt terwijl ze samen hun fantasieën verkennen.

Dus als je op zoek bent naar een opwindende nieuwe manier om elkaars verlangens te verkennen, probeer dan een of twee sexy rollenspelkostuums op te nemen in je liefdesroutine! Durf meer in deze kostuums en laat ze helpen de band tussen beide partners te versterken terwijl ze elkaar op een ander niveau ontdekken. Ervaar intimiteit als nooit tevoren met gedurfde rollenspelkostuums!

Bestellen en levertijd

Direct leverbaar: Voor 15:00 besteld op werkdagen dezelfde dag verzonden. (maandag tot en met Vrijdag)

Bij alle artikelen staat de levertijd aangegeven, op werkdagen gaat de levertijd in op het moment dat we uw betaling hebben ontvangen. Wanneer we uw betaling op vrijdagavond, zaterdag of zondag ontvangen gaat deze levertijd op maandag in.

Verzendkosten

Boven de € 100,00 verzenden we gratis uw bestelling. We verzenden altijd discreet, en snel. Wilt u meer weten over bestellen en verzenden kijk dan bij de klantenservice. Onder de € 100,- rekenen we € 6,95 verzendkosten binnen Nederland en € 11.00 voor België en Duitsland.