Exclusieve Lingerie van Ladywear
De hoogste kwaliteit exclusieve lingerie    ·    Betalen met iDeal of Visa/MasterCard

Exclusieve lingerie » Bruidslingerie

De hoogste kwaliteit, speciaal voor u geselecteerd

Exclusieve lingerie

BodyBodystockingJarretelgordelsLingerie SetJurkjesTorselet / BustierTaille corsetOnderjurk en onderrokBruidslingerieShapewearAxami Big Sale - Op is echt Op

Filters

Maat


Merk


Kleur


BH Detail


Stofsoort


Set detail


Strings en Slips


Bruidslingerie

Sorteer op:  

Bruidslingerie

Bruidslingerie

Hoe belangrijk is het niet om er op de mooiste dag van je leven prachtig uit te zien. Mooie lingerie kan hier zeker bij helpen. De bruidslingerie is natuurlijk ook afhankelijk van je bruidsjurk. Kijk dus goed wat mogelijk is onder je jurk. 

Een extra mooie accessoire is de kousenband, deze hoort natuurlijk onder de bruidsjurk. De slip of string is mooi versierd met kantjes en strikjes, soms zelfs ook met kleine parelkralen. De bruidslingerie is chique en exclusief, wat natuurlijk niet betekent dat je het alleen maar mag dragen op je huwelijksdag. De BH's hebben aan de bovenkant van de cup meestal een rondere vorm zodat deze niet te zien is onder de jurk. Of kies voor het exclusieve corset celebration met jarretels. Deze is zo mooi dat je hem niet eens meer uit zou willen trekken.

 

Bruidslingerie voor de huwelijksnacht.

Op de huwelijksnacht wil je natuurlijk als kersverse op je mooist voor de nacht komen . kies voor een mooie babydoll of nachtjurkje met een peignoir en maak er na de dag van je leven ook de nacht van je leven van .