Exclusieve Lingerie van Ladywear
De hoogste kwaliteit exclusieve lingerie    ·    Betalen met iDeal of Visa/MasterCard

Exclusieve lingerie » Taille corset

De hoogste kwaliteit, speciaal voor u geselecteerd

Exclusieve lingerie

BodyBodystockingLingerie SetJurkjesTorselet / BustierTaille corsetOnderjurk en onderrokBruidslingerieShapewearExclusieve Lingerie Big Sale - Op is echt Op

Filters

Maat


Kleur


Speciale gelegenheid


Lingerie Stijl


Merk


Taille corset

Een taille corset van lingerie stoffen en kant passend bij de bh en string of slip, dat maakt het lingerieset helemaal compleet. De lingerie taille corsetten geven de taille meer vorm en worden gesloten aan de achterkant met een haak en oog sluiting. Door de plastic baleinen geeft het corset een mooi gevormde taille.

Taille  corset

Een taille corset is een mooie modeaccessoire en niet meer weg te denken uit het modebeeld van tegenwoordig. Vroeger stopte men het korset weg onder de kleding . Tegenwoordig hebben steeds meer vrouwen ontdekt Hoe geweldig een taille corset staat over een jurk of blouse. Het fijne aan een taille corset zijn de rijgveters of rijglinten aan de achterkant. Deze kan je strakker trekken maar ook wat losser doen na bijvoorbeeld een etentje . Er zijn verschillende soorten in het taille korset.

Lingerie taille corset 

Deze korsetten hebben kunststof baleinen en zijn geschikt voor onder de bovenkleding. Deze zijn van kant en de sluiting aan de achterkant is een haak en oog sluiting. Het lingerie taille corset kan je combineren met een bijpassende bh, slip of string.

Taille corset met kunststof baleinen 

Het kunststof baleinen taille corset laat zich strak trekken door een rijglint aan de achterkant en heeft een stalen busk sluiting aan de voorkant . Dit taille corset is geschikt als bovenkleding en is heel leuk op een feestje in combinatie met een rok of lange broek.

Taille corset met stalen baleinen 

Deze korsetten zijn dwingender en niet geschikt om direct een hele avond te dragen. Een staal balein corset moet je leren dragen en het dragen moet opgebouwd worden. Lees hier meer over in onze categorie korsetten.