Exclusieve Lingerie van Ladywear
De hoogste kwaliteit exclusieve lingerie    ·    Betalen met iDeal of Visa/MasterCard

Exclusieve lingerie » Onderjurk en onderrok

De hoogste kwaliteit, speciaal voor u geselecteerd

Exclusieve lingerie

BodyBodystockingJarretelgordelsLingerie SetJurkjesTorselet / BustierTaille corsetOnderjurk en onderrokBruidslingerieShapewear

Filters

Maat


Kleur


Merk


Stofsoort


Set detail


Onderjurk of onderrok kopen

De onderjurk

Waarom een onderjurk . Hoe vaak komt het voor dat je dat ene jurkje aan wilt maar dat hij doorschijnt of blijft hangen op je slipje . Precies ! ! Met een onderjurk ben je hier vanaf.  Je jurk blijft netjes op zijn plek en schijnt niet door. Nu sta je alleen voor de keuze welke onderjurk je moet kiezen . Er zijn wat verschillen bijvoorbeeld met beugels of zonder beugels, en dan heb je ook nog de verschillende stoffen. Is je bovenkleding in allerlei kleuren dan is een kanten onderjurk fijn om te dragen. Deze zijn luchtig en dragen prettig. Maar als je bovenkleding niet al te dik is kies dan voor een glad model zodat het kant niet doorschijnt, wil je ook direct een bh er in kies dan voor een onderjurk met beugels. 

De onderrok 

De onderrok mag in geen één kast ontbreken, de onderrok zorgt ervoor dat je rok niet op kruipt of nog erger tussen de billen terechtkomt bij het dragen van een string . In onderrokken kunnen we onderscheid maken tussen de "gewone" of de corrigerende modellen dit is natuurlijk afhankelijk van je figuur en je wensen.