14 dagen bedenktijd    ·    telefonische klantenservice    ·    veilig achteraf betalen

Exclusieve Lingerie

Push-up BH en Soft cup BHDames StringsDames SlipsUitverkoop Exclusieve lingerie

Zoeken   


Kalisi is een prachtige slip die prachtig is versierd met bloemen borduursels en geschulpte kanten randen. Het voorste gedeelte van de string heeft prachtig netmateriaal met mooi glanzend borduurwerk en mooie opstaande randen in het middengedeelte. De achterzijde van de string heeft prachtige gaas met een subtiele flikkering in het licht en een keyhole met een kleine satijnen strik aan de top. 
Katoenen kruisje functie, elastiek in de taille. 


MATERIAAL

75% POLYAMIDE 20% ELASTANE 5% KATOEN


 

Kies uw maat en het aantal

Maat:

Aantal:


Artikelcode: Kalisi Brief White

Zie ook een bijpassend artikel:


Kalisi String Wit

Kalisi is een prachtige string die prachtig is versierd met bloemen borduursels en geschulpte kanten randen. Het voorste gedeelte van de string heeft prachtig netmateriaal met mooi glanzend borduurwerk en mooie opstaande randen in het middengedeelte. De achterzijde van de string heeft prachtige gaas met een subtiele flikkering in het licht en een keyhole met een kleine satijnen strik aan de top. Katoenen kruisje functie, elastiek in de taille. 


 

Kies uw maat en het aantal

Maat:

Aantal:


Artikelcode: Kalisi Thong White

Dit artikel past er ook heel goed bij:


Kalisi Soft Cup BH Wit

Kalisi is een spannende driedelige cup soft-cup beha prachtig versierd met prachtige bloemen borduursels en geschulpte kanten rand. Op cups zijn mooie en glanzende borduursels te zien. Tussen de cups zit een mooie satijnen strik. 


 

Kies uw maat en het aantal

Maat:

Aantal:


Artikelcode: Kalisi Soft Cup Bra White

Dit artikel past er ook heel goed bij:


Kalisi Push Up BH Wit

Kalisi Push up bh heeft uitneembare kussentjes, en een prachtig versierde schouderbandjes. De schouderbandjes zijn verstelbaar en de push-up bh sluit aan de achterkant met een haak en oog sluiting.


 

Kies uw maat en het aantal

Maat:

Aantal:


Artikelcode: Kalisi Push Up Bra White