14 dagen bedenktijd    ·    telefonische klantenservice    ·    veilig achteraf betalen

WEGENS VAKANTIE IS DE WEBSHOP GESLOTEN VANAF 11 SEPTEMBER T/M 1 OKTOBER, BESTELLINGEN DIE U DAN PLAATST ZULLEN NA ONZE VAKANTIE WORDEN VERWERKT. VANAF 1 OKTOBER ZIJN WIJ U GRAAG WEER VAN DIENST! 


Zoeken   


Lingerie Online Shop. Bekijk snel onze voorraad.

Sexy lingerie

Ladywear is al meer dan tien jaar hét vertrouwde adres voor lingerie en sexy lingerie. Dankzij onze service en klantvriendelijkheid zijn wij al jarenlang één van de grootste online lingeriewinkels van Nederland. Inmiddels hebben wij het vertrouwen van duizenden (terugkerende) klanten en kunnen wij u ook exclusieve lingerie en de mooiste bodystockings bieden, maar ook de pittigste sexy lingerie. Wij geven u graag een rondleiding in onze lingerie shop en weten zeker dat u bij ons de lingerie kunt vinden die u zoekt: Ladywear Lingerie heeft een enorm aanbod aan lingerie van verschillende lingeriemerken.

Exclusieve lingerie

De exclusieve lingerie van Ladywear is scherp geprijsd en van hoge kwaliteit. Doordat we groot inkopen kunnen we zeer degelijke lingerie tegen de laagste prijs aanbieden. Lingerie is tenslotte geen luxe, maar een belangrijk onderdeel van het leven van iedere zelfbewuste vrouw. Omdat wij dat begrijpen, bent u bij Ladywear lingerie aan het juiste adres!

Sexy lingerie en luxe damesmode

Houdt u van exclusieve lingerie maar ook van luxe damesmode? Dan bent u bij Ladywear aan het juiste adres. Want in onze online lingerieshop kunt u het nieuwste dames ondergoed van de grootste merken bestellen, tegen de meest voordelige prijzen.

De exclusieve lingerie en interessante aanbiedingen vindt u in het aanbod op deze website. Zit er iets voor u bij? Dan kunt u meteen online kopen. Makkelijker kan haast niet, ervaar het zelf en bestel vandaag nog

Ladywear heeft dames lingerie voor dames van alle leeftijden. In zowel grote als kleine maten, van Axami tot Chilirose. Wij zorgen ervoor dat iedereen bij ons de mooiste lingerie kan vinden. Dit is mogelijk dankzij ons ruime aanbod.

Lingerie van Ladywear is:

  • Voordelig omdat wij zelf importeren zonder tussenpersoon
  • Van hoogwaardige kwaliteit
  • Scherp geprijsd
  • Eenvoudig te bestellen

 

CURRENT_PAGE_TITLE
Nog geen subcategorie

Klik hier voor meer