14 dagen bedenktijd    ·    telefonische klantenservice    ·    veilig achteraf betalen

WEGENS VAKANTIE IS DE WEBSHOP GESLOTEN VANAF 11 SEPTEMBER T/M 1 OKTOBER, BESTELLINGEN DIE U DAN PLAATST ZULLEN NA ONZE VAKANTIE WORDEN VERWERKT. VANAF 1 OKTOBER ZIJN WIJ U GRAAG WEER VAN DIENST! 

Info

Een account aanmakenRetournerenBestellen, Levertijd en bezorgingBetaalwijzeVerzendkostenAlgemene voorwaardenCookiesKlachtenLingerie informatieOver onsContact Klantenservice

Zoeken   


De geschiedenis van Ladywear Lingerie 

Ladywear is in 2006 als een klein naaiatelier gestart, op de zolder van de oprichtster. Het duurde niet lang, of het bedrijf begon te groeien. Er kwamen meer klanten en de hoge kwaliteit voor de lage prijzen trokken de mensen aan. Ladywear groeide en groeide, dus kwam er een webwinkel bij. Op die manier konden mensen van buiten de regio ook lingerie bestellen tegen aantrekkelijke prijzen. Enfin, ook dit werd succesvol. Ladywear groeide uit tot een bedrijf dat meerdere websites onder zijn hoede had en daar vanuit één centraal bedrijf alles voor regelde.

Ladywear ging een stap verder: het zelf importeren van lingerie. Ladywear importeert lingerie nu zelf uit allerlei landen, waardoor de kosten van een tussenpersoon wegvallen. Dat verklaart tevens waarom onze prijzen zo laag zijn. Op dit moment is Ladywear uitgegroeid tot een bedrijf dat functioneert in de gehele Benelux en nog altijd groeit. Kennis van en liefde voor het vak, is wat Ladywear nog altijd doet ontwikkelen.