14 dagen bedenktijd    ·    telefonische klantenservice    ·    veilig achteraf betalen

WEGENS VAKANTIE IS DE WEBSHOP GESLOTEN VANAF 11 SEPTEMBER T/M 1 OKTOBER, BESTELLINGEN DIE U DAN PLAATST ZULLEN NA ONZE VAKANTIE WORDEN VERWERKT. VANAF 1 OKTOBER ZIJN WIJ U GRAAG WEER VAN DIENST! 

Info

Een account aanmakenRetournerenBestellen, Levertijd en bezorgingBetaalwijzeVerzendkostenAlgemene voorwaardenCookiesKlachtenLingerie informatieOver onsContact Klantenservice

Zoeken   


Een account aanmaken 

Een account is nodig om uw bestelling te plaatsen. Via uw account is het mogelijk om u op de hoogte te houden van uw bestelling. Tevens ontvangt u geregeld kortingscodes die alleen gelden voor klanten met een klant-account. U kunt inloggen in uw account door het invullen van uw inlognaam en wachtwoord rechts bovenin de website.

Een account aanmaken doet u door op de volgende link te klikken.

Account aanmaken

Bij het aanmaken van een account vragen wij de gegevens die nodig zijn om uw bestelling te verzenden in te vullen. Ook vragen wij hier uw e-mail adres om u op de hoogte te kunnen houden van uw bestelling. Als u nog niet eerder heeft besteld op onze website bent u na het aanmaken van uw account klaar om te gaan shoppen. Artikelen die u bestelt komen in het winkel wagentje terecht. Als je klaar bent met shoppen klik je op het winkel wagentje rechts bovenaan op de site. U krijgt vervolgens het overzicht van uw bestelling te zien. Controleer hier uw bestelling goed zodat de juiste artikelen bij u bezorgd worden.