14 dagen bedenktijd    ·    telefonische klantenservice    ·    veilig achteraf betalen

WEGENS VAKANTIE IS DE WEBSHOP GESLOTEN VANAF 11 SEPTEMBER T/M 1 OKTOBER, BESTELLINGEN DIE U DAN PLAATST ZULLEN NA ONZE VAKANTIE WORDEN VERWERKT. VANAF 1 OKTOBER ZIJN WIJ U GRAAG WEER VAN DIENST! 

Info

Een account aanmakenRetournerenBestellen, Levertijd en bezorgingBetaalwijzeVerzendkostenAlgemene voorwaardenCookiesKlachtenLingerie informatieOver onsContact Klantenservice

Zoeken   


Betaalwijze

Je kiest je betaalwijze in de winkelmand bij het afronden van je bestelling.  

 

   iDeal via MultiSafePay
Als je kiest voor betaling via iDEAL, dan word je na het afronden van je bestelling doorgeleid naar je eigen veilige bankomgeving. De betaalopdracht staat daar voor je klaar.
Zodra je de betaalopdracht hebt afgerond is je bestelling betaald. Daarna keer je terug naar onze website en ontvang je een bevestiging zodra wij deze handmatig hebben gecontroleerd.   

   Creditcards MasterCard of Visa via MultiSafePay
Je kan je bestelling veilig en gemakkelijk betalen met je creditcard (Visa en MasterCard). Via de beveiligde website van MultiSafePay kun je jouw creditcardgegevens veilig invoeren en zij zorgen samen met je creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.
    
   via MultiSafePay Je kan via je eigen bank je overboeking regelen met MultiSafePay.

      Eerst ontvangen, bekijken en dan pas betalen. Na het bezorgen van de bestelling heeft u 14 dagen de tijd om te betalen. Na het selecteren van de betaalmethode Betaal na Ontvangst, vult u uw persoonlijke gegevens in en kunt u de bestelling afronden. Ladywear verstuurt de bestelling en u ontvangt een overzicht van de betaalgegevens. U heeft 14 dagen de tijd om de betaling te voltooien. Wanneer, of op welke wijze u gaat betalen, kunt u zelf kiezen.

 

Mocht u gekozen hebben voor een overboeking, of mocht er iets misgegaan zijn bij het afhandelen van de betaling, kunt u met de hand betalen naar:
 
Rekeningnummer: NL25 RABO 0304 4170 33
T.n.v.: Ladywear
 
Nadat uw betaling binnengekomen is, ontvangt u hier per e-mail een melding van.