14 dagen bedenktijd    ·    telefonische klantenservice    ·    veilig achteraf betalen

WEGENS VAKANTIE IS DE WEBSHOP GESLOTEN VANAF 11 SEPTEMBER T/M 1 OKTOBER, BESTELLINGEN DIE U DAN PLAATST ZULLEN NA ONZE VAKANTIE WORDEN VERWERKT. VANAF 1 OKTOBER ZIJN WIJ U GRAAG WEER VAN DIENST! 

Exclusieve lingerie

AXAMI Witte LingerieAXAMI Beige / ecru LingerieAXAMI Rode LingerieAXAMI Zwarte LingerieAXAMI Roze LingerieAXAMI Zeegroene LingerieAXAMI Paarse Lingerie

Zoeken   


 Witte BH

Sensuele, sneeuwwitte bh Neige V-6461 verleidt met spannende spleten op de cups. Fijne ruches langs de bovenkant van de cups en verleidelijke transparantie van tule kunnen je vrouwelijkheid verder blootleggen. De BH is perfect, verleidelijk zeker met de apart te bestellen bijpassende jarretellegordel V-6462 en V-6468-string. De bh heeft een haak- en oogsluiting aan de achterkant.

 

  • kleur wit

 

Kies uw maat en het aantal

Maat:

Aantal:


Artikelcode: V-6461

Zie ook een bijpassend artikel:


Witte open kruis string

 Witte open kruis string

Sexy witte open kruis string Neige V-6468 ontsteekt de zintuigen met pittige snit en intrigerende achterkant. Het geheel is een zoete belofte van genot ... Vooral met de apart te bestellen V-6461 beha en jarretellegordel V-6462.


 

Kies uw maat en het aantal

Maat:

Aantal:


Artikelcode: V-6468

Dit artikel past er ook heel goed bij:


Witte Jarretelgordel

 Witte Jarretelgordel

Vrouwelijke, sneeuwwitte, jarretellegordel Neige V-6462 benadrukt sensuele rondingen van je heupen. Vrouwelijke ruches en strikjes voegen een onschuldige charme toe ... Deze jarretellegordel ziet er bijzonder verleidelijk uit in setje met de apart te bestellen bh V-6461 en V-6468-string. De jarretelgordel heeft een haak- en oogsluiting aan de achterkant.


 

Kies uw maat en het aantal

Maat:

Aantal:


Artikelcode: V-6462