14 dagen bedenktijd    ·    telefonische klantenservice    ·    veilig achteraf betalen

WEGENS VAKANTIE IS DE WEBSHOP GESLOTEN VANAF 11 SEPTEMBER T/M 1 OKTOBER, BESTELLINGEN DIE U DAN PLAATST ZULLEN NA ONZE VAKANTIE WORDEN VERWERKT. VANAF 1 OKTOBER ZIJN WIJ U GRAAG WEER VAN DIENST! 

Exclusieve lingerie

AXAMI Witte LingerieAXAMI Beige / ecru LingerieAXAMI Rode LingerieAXAMI Zwarte LingerieAXAMI Roze LingerieAXAMI Zeegroene LingerieAXAMI Paarse Lingerie

Zoeken   


V-4282 jarretelgordel is gemaakt van kant met een subtiel patroon, transparante tule en contrasterende zwarte strikken. De sensuele lijn van deze jarretelle zal perfect uw vrouwelijkheid benadrukken.

Vooral in combinatie met de apart te bestellen BH V-4281, slip V-4283 of V-string-4288 creëert u een droom set. 

Leverbaar in de maten S, M, L, XL  


 

Kies uw maat en het aantal

Maat:

Aantal:


Artikelcode: V-4282

Zie ook een bijpassend artikel:


BH ecru met zwart

Axami V 4281 Push Up BH

Prachtige Precious BH V-4281 is een combinatie van delicate ecru tule en kant met zwarte strikken en rozen. Cups versierd met lagen van lichte tule bieden u een ongeëvenaard decollete en verleidelijke vorm van de borsten. Afneembare bandjes zorgen om het perfect aan te passen aan uw behoeften.

Jarretelles gordel V-4282, slips V-4283 of V-string 4288 zijn apart te bestellen. V-4282 jarretelgordel zorgt voor verleiding met een subtiel kant patroon door de transparante tule en contrasterende strikken. De sensuele lijn zal uw vrouwelijkheid perfect benadrukken. 

Deze Push up BH is van het Exclusieve lingeriemerk AXAMI.


 

Kies uw maat en het aantal

Maat:

Aantal:


Artikelcode: V-4281

Dit artikel past er ook heel goed bij:


Axami V-4288 Precious String

Axami V-4288 Precious String 

Verfijnde en sexy V-string 4288 is ons pronkstuk voor het komende seizoen. Het is opvallend en sensueel. De charme van dit model ligt het aan de delicate stoffen, het subtiele kantpatroon - en de stijl die niemand onberoerd zal laten!

Vooral in combinatie met V-4281 BH en jarretelgordel V-4282 ( deze zijn apart te bestellen) is dit een uiterst verleidelijk lingerie set.

Leverbaar in de maten S,M,L,XL  


 

Kies uw maat en het aantal

Maat:

Aantal:


Artikelcode: V-4288