14 dagen bedenktijd    ·    telefonische klantenservice    ·    veilig achteraf betalen

WEGENS VAKANTIE IS DE WEBSHOP GESLOTEN VANAF 11 SEPTEMBER T/M 1 OKTOBER, BESTELLINGEN DIE U DAN PLAATST ZULLEN NA ONZE VAKANTIE WORDEN VERWERKT. VANAF 1 OKTOBER ZIJN WIJ U GRAAG WEER VAN DIENST! 


Zoeken   


Voor de eerste keer een staal balein corset of Waisttrainer kopen 

Als u nog nooit een corset of waisttrainer gedragen heeft dan kunt u niet weten welke voordelen het dragen van zo'n fantastisch kledingstuk voor u kan doen. Corsetten kunnen zowel als ondergoed of als een stand- alone kledingstuk gedragen worden, maar de meeste vrouwen kiezen ervoor om het te dragen onder hun gewone kleding. U kunt een corset onder bijna alles dragen, van een simpel overhemd tot en met uw trouwjurk.

De belangrijkste reden waarom vrouwen corsetten dragen is het gevolg van hoe het je figuur verbetert. Bij het kiezen van de juiste maat korset kan het corset ondersteunen op alle juiste plaatsen en ervoor zorgen dat je figuur er geweldig uitziet. Het corset ondersteunt je buste, accentueert je middel en zorg ervoor dat je maag vlakker is. Het moet comfortabel zitten op de heupen, zonder dat het in de heupen striemt en het mag niet duidelijk te zien zijn dat je een corset draagt onder je kleding.
 

 

U kunt ons ook bellen voor advies of om een afspraak te maken om vrijblijvend een staal balein corset te komen passen.

Afspraken zijn overdag maar ook in de avonduren mogelijk .

10.00 - 17.00 - Maandag - Donderdag
10.00 - 13.00 - Vrijdag
Telefoonnummer: 010-4748344 of 0655935578

 

U kunt een afspraak maken om een corset te passen en eventueel direct te kopen.

 

Staal Balein Corsetten Informatie 

Wij verkopen de volgende Corsetten met stalen baleinen:

  • Waist Training Corsetten
  • Staal Balein Corsetten volborst
  • Staal Balein Corsetten-
  • Lang Corset -
  • Lang Volborst Corset
  • Staal Balein Corsetten-taille-Taille Corset

 

Al onze staal balein corsetten en Waisttrainers zijn van zeer hoge kwaliteit waar u bij normaal gebruik jaren plezier van zal hebben.

U kunt natuurlijk zelf een beetje spelen met de maten door de rijgveter iets meer of minder aan te trekken.

Er zijn 4 soorten lichaam types, onze corsetten zullen heel goed passen als u een zandloper figuur heeft, als u valt onder Banaan dan kunt u uw taille minder inrijgen en zal het corset u minder goed passen, Heeft u een appel of een peer vorm dan raden wij u aan te kiezen voor een Onder borst corset of een Waist traning onder borst korset

Lichaams vormen Corset

 

                  Banaan Appel Peer Zandloper

 

Om hygiënische redenen is het niet mogelijk dit artikel te retourneren.  

Om uw corset in de juiste maat te bestellen moet u uw taille nauwkeurig opmeten, gebruik hier bij voorkeur een meet lint voor:

Meet rondom uw lichaam en lees het aantal centimeters af. Meet niet te strak maar passend rondom uw taille.

 

Uw taille maat is 55-59 cm -CM18
Uw taille maat is 60-64 cm -CM20
Uw taille maat is 65-69 cm -CM22
Uw taille maat is 70-74 cm -CM24
Uw taille maat is 75-79 cm -CM26
Uw taille maat is 80-84 cm -CM28
Uw taille maat is 85-89 cm -CM30
Uw taille maat is 90-94 cm -CM32
Uw taille maat is 95-99 cm -CM34
Uw taille maat is 100-104 cm -CM36
Uw taille maat is 105-109 cm -CM38
Uw taille maat is 110-114 cm -CM40

 Voorbeeld: U heeft uw taille nauwkeurig opgemeten en komt op 87 cm uit. Dan kiest u bij de bestelmaten:  Uw taille maat is 85-89 cm -CM30

 

Waisttrainer.

 

Waist Training Corsetten zijn met stalen baleinen, en zodanig geschikt voor "Taille Training", in dit proces, dat blijvend uw figuur zal veranderen wanneer u het corset heel strak zal dragen voor langere tijd * (misschien wel 8 uur per dag gedurende 3 maanden).

Een WaistTrainer Corset is het mooiste corset onder de Staal Balein corsetten. De Waist Training Corsetten verkrijgbaar in deze reeks hebben 20 spiraal en 4 plat roestvrij stalen baleinen voor ongeëvenaarde ondersteuning, comfort en stijl. Een Waist Training Corset is dubbel gevoerd wat resulteert in een staal balein corset dat u heel strak kunt dragen om uw taille lijn drastisch te verminderen. Deze Waist Training Corsetten zijn gewoon de beste kwaliteit corsetten op de markt.
De echte waisttrainers hebben dubbele baleinen en dubbele stoflagen om uw taille te reduceren. Een echte waisttrainer rimpelt en vouwt niet en rolt niet op. De waisttrainer kan je aan de achterkant aansnoeren.

Ladywear.nl raad dit proces af als u dit zonder overleg doet met een gekwalificeerde deskundige of medische professional. Er zijn esthetische voordelen bij een taille training met mate, maar van de ernstige gezondheidsrisico's moet u op de hoogte zijn wanneer u overweegt  uw taille permanent te verminderen. Gelieve uw huisarts te raadplegen voordat u dit doet.

 

De eerste 2 weken.

Je begint het dragen van uw korset, niet heel strak aangeregen voor 2 uur per dag, zodat uw korset naar uw lichaam kan gaan staan en uw lichaam aan het korset kan wennen.

De 3e en 4e week.

Je mag nu de draagtijd met 2 uur per dag verhogen (dus je draagt ​​het korset gedurende 4 uur per dag in plaats van 2) voor enkele dagen in de week.

Zodra u vertrouwd bent met dat gevoel, kunt u nogmaals de draagtijd verhogen voor een 2 uren per dag en zo langzaam de draagtijd opbouwen.
 

Zodra je in staat bent om het korset meer dan 8 uur te dragen, kunt u uw korset een klein beetje strakker aanrijgen, maar dan moet je ook het aantal uren draagtijd verminderen (terug naar 2 uur) zodat je lichaam aan het strakkere korset kan wennen.


Net als in de eerste weken ga je het dragen weer opbouwen in de loop van de volgende dagen en weken. Elke keer dat je het korset strakker aan kan rijgen ga je weer met de draaguren terug naar 2 uur per dag en ga je de uren weer opbouwen.

Deze methode van taille training vereist dat je de draaguren zorgvuldig volgt, en er op toe ziet dat de uren niet overschreden worden. Als je echt je taille wilt trainen en zo lang mogelijk wilt genieten van je korset is dit de beste methode om uw taille te reduceren.

 

Belangrijke Informatie over het dragen van een Corset

Luister naar je lichaam

 

Het is zeer belangrijk dat je luistert naar je lichaam, vooral wanneer bij het dragen van een corset. Als je kramp, of indigestie, of pijn voelt dan moet je het uit te laten. Reductie kost tijd, neem die tijd en als je een 'opgeblazen' gevoel, een gevoel van druk in het korset, of u opgewonden voelt, maak dan het korset een centimeter of twee losser. Het vrouwelijk lichaam gaat door natuurlijke cycli, en kan soms meer vocht vasthouden, wees hier bewust van en laat het korset uit of draag hem losser wanneer dit gebeurt. Wen er aan hoe 'normaal' voelt in het korset en doe je best om dat niveau van druk te handhaven. Als het te strak voelt, ongeacht waar het daadwerkelijk op is ingesteld, laat het dan uit of doe het korset losser. Sommige dagen in de week zijn warmer, andere wat kouder, pas ook hier je draagwijze op aan.

 

Zorg goed voor je korset

 

Het is belangrijk de tijd te nemen om je nieuwe korset te laten aanpassen aan uw natuurlijke vorm. Probeer niet om een ​​gloednieuw korset onmiddellijk helemaal te sluiten. Je kan dan het korset onherstelbaar beschadigen. Verhoog de spanning op het korset langzaam!
Nadat je het korset rond de eerste honderd uur hebt gedragen zal het naar je lichaam staan. Dit proces heet "inbreken", en het is in deze belangrijke uren dat je het korset leert kennen, en het korset zich aanpast naar uw natuurlijke vorm.

Hang het korset in de doucheruimte (niet onder de douche) zodat het weer lekker fris kan stomen.

Het korset niet wassen.

 

Zwanger - Geen Corset dragen!

We adviseren dat je een korset helemaal niet zal dragen als je zwanger bent. Raadpleeg uw huisarts voor meer informatie.

 

Onder de 18 jaar - Geen Stalen Balein corset!

Stalen korsetten zijn niet aan te raden onder de 18 jaar voor intensief gebruik. Deze kledingstukken zijn sterk genoeg om uw lichaamsvorm permanent wijzigen en zijn niet geschikt voor nog niet volledig ontwikkelde lichamen.

Als je jonger bent dan 18 dan moet je een corset met stalen baleinen niet kopen als je van plan bent om het corset dagelijks te gebruiken. Raadpleeg je huisarts voor meer informatie over de negatieve impact die dit kan hebben op je lichaam.

 

Haute Couture Corsetten met stalen baleinen

Het herroepingsrecht is wettelijk op maatwerk uitgesloten. Daar de haute couture corsetten van Ladywear een dusdanig uniek karakter hebben en door u zelf zijn samengesteld, en u zelf de maten opgeeft kunnen stalen balein haute couture corsetten niet worden omgeruild of geretourneerd (behalve in geval van een defect of productiefout). Ladywear is niet aansprakelijk voor door klanten gemaakte fouten in de maatopname of gewichtschommelingen en/of typ-of invulfouten bij het invullen van uw maat, kleur opgave.