14 dagen bedenktijd    ·    telefonische klantenservice    ·    veilig achteraf betalen

Corsetten stalen baleinen

Een staal balein corset kopenCorsetten en Waisttrainers

Zoeken



   


Corsetten en Waisttrainers met stalen baleinen

Staal Balein Onderbuste Corsetten - Taille Corset 

Direct een mooi figuur met een mooie slanke taille. Een onderborst corset is heerlijk om te dragen en het resultaat is verbluffend. Uw taille is direct 10 tot 15 centimeter smaller, met de stevige rijgveter aan de achterkant van deze hoge kwaliteitskorsetten kunt u inrijgen tot de maat die u zelf comfortabel vindt. Het belangrijkste is uw taille goed te meten en de juiste bestelmaat op te zoeken in de maattabel. Deze corsetten gaan jaren mee bij normaal gebruik.

 

Waist Trainer Corsetten, om uw taille slank te trainen. Waisttrainer kopen met 24 baleinen.

De echte waisttrainers hebben dubbele baleinen en dubbele stoflagen om uw taille te reduceren. Een echte waisttrainer rimpelt en vouwt niet en rolt niet op. De waisttrainer kan je aan de achterkant aansnoeren. Een Waist Training Corset is het mooiste corset onder de Staal Balein corsetten. De Waist Training Corsetten verkrijgbaar in deze reeks hebben 24 roestvrij stalen baleinen voor ongeëvenaarde ondersteuning, comfort en stijl.  Een Waist Training Corset is dubbel gevoerd wat resulteert in een staal balein corset dat u heel strak kunt dragen om uw taille lijn drastisch te verminderenDeze Waist Training Corsetten zijn de beste kwaliteit corsetten op de markt.

Let opTaille corsetten training kan worden gebruikt om de vorm van uw lichaam permanent te veranderen. Voordat u dit probeert adviseren wij u een arts te raadplegen alvorens hiermee te beginnen. 

Om hygiënische redenen is het niet mogelijk dit artikel te retourneren.  

Om uw corset in de juiste maat te bestellen moet u uw taille nauwkeurig opmeten, gebruik hier bij voorkeur een meet lint voor: 

Meet rondom uw lichaam en lees het aantal centimeters af. Meet niet te strak maar passend rondom uw taille.

 

Uw taille maat is 55-59 cm -CM18
Uw taille maat is 60-64 cm -CM20
Uw taille maat is 65-69 cm -CM22
Uw taille maat is 70-74 cm -CM24
Uw taille maat is 75-79 cm -CM26
Uw taille maat is 80-84 cm -CM28
Uw taille maat is 85-89 cm -CM30
Uw taille maat is 90-94 cm -CM32
Uw taille maat is 95-99 cm -CM34
Uw taille maat is 100-104 cm -CM36
Uw taille maat is 105-109 cm -CM38
Uw taille maat is 110-114 cm -CM40

 Voorbeeld: U heeft uw taille nauwkeurig opgemeten en komt op 87 cm uit. Dan kiest u bij de bestelmaten:  Uw taille maat is 85-89 cm -CM30