BH soorten

Push-up BH

Een push-up bh geeft de borsten een optisch grotere maat

Het verschil tussen een Push-up BH en een Soft cup bh, een push up bh duwt de borsten omhoog waardoor er optisch grotere borsten ontstaan. Een soft cup bh heeft zachte cups, vaak van kant en zonder vulling. Een push-up heeft vulling, een soft cup heeft geen vulling en laat de borsten de natuurlijke vorm behouden. Hier kunt u de BH's van de exclusieve merken bestellen.
Push-up BH voor een mooi vol decolleté.

 


 

Soft cup BH

Soft cup BH voor prachtige borsten

Een soft cup bh heeft zachte voorgevormde cups. Deze bh komt voor met en zonder beugels.  Soft cup bh's voor een natuurlijke vorm van de borsten, deze bhs geven steun maar laten ook de zachtheid van de borsten zien en voelen. Veel vrouwen met grotere borsten geven de voorkeur aan de soft cup bhs omdat ze heerlijk zitten en de borsten niet groter laten lijken. Vele mooie kleuren en apart bij te bestellen jarretels en string of slip zorgen ervoor dat je de perfecte lingeriesets kan vormen.


Open of kwart cup BH

Een open cup BH of kwart cup BH is ontzettend sexy. Samen met een kruisloze string is deze lingerie erotisch en verleidelijk. Open en kwart cup bh’s zijn bh’s waarbij de borsten volledig of voor de helft te zien zijn. Deze worden zoals gewone bh’s gedragen met een beugel onder de borsten. Open en kwart cup BH's zijn voor de sexy en verleidelijke vrouw. 

Bustier met cupmaat 

Er zijn heel veel bustiers te koop voor sexy uitstraling, maar voor een hele speciale gebeurtenis is de bustier met cupmaat natuurlijk uitermate geschikt. Met een hele speciale gebeurtenis gaat het om uw huwelijksdag, of een mooie bustier voor de moeder van de bruid. Voor feestavonden onder een mooie feestelijke jurk. De bustier met cupmaat zorgt voor een prachtig figuur met de borsten op de juiste plek, door de beugels worden de borsten netjes omhoog gehouden.

Een mooie bustier voor een mooie lichaamsvorm.